Moawia Eldeeb, egipatski imigrant, s 11 godina napustio je školu i počeo raditi kako bi pomogao ocu koji se borio s neimaštinom. Dvije godine ranije, kad je Eldeeb imao devet godina, njegov je otac osvojio zgoditak na lutriji te se odlučio preseliti u SAD ne bi li obitelji omogućio bolji život.

Na taj potez odlučio se prvenstveno zbog Eldeebovog mlađeg brata, koji boluje od ektodermalne displazije, poremećaja koji onemogućava znojenje. Otac je bio uvjeren kako će u SAD-u imati bolju zdravstvenu skrb i životne uvjete. No, prevario se. Uskoro su upali u financijske poteškoće pa je Eldeeb sa 11 godina sam odlučio napustiti školu i počeo je raditi u lokalnom fast food restoranu. Odrađivao je smjene duge i po 12 sata, a zarađivao svega 20 dolara dnevno.

Nedugo potom eksplodirao im je bojler u jednosobnom stanu pa su svi završili na ulici. Kao beskućnici, živjeli su od dana do dana, skupljajući sve i svašta ne bi li se domogli hrane. Eldeeb je tada odlučio nastaviti obrazovanje, završio je studij informatike, a danas je suvlasnik iznimno uspješne start up kompanije.